Tuesday, January 14, 2014

i'am back!!


I'am back after a year.. dan banyak dah berubah with my self after a year. Rindu nya dekat blog usang lagi bersawang ni... sorry (sambil buat muka kesian) tinggal kan awak lama-lama yer incik blog. Tak ada niat nak tinggalkan awak sampai setahun tanpa kabar berita. Setahun lepas lz stop berblog sbb focuskan carrier.. wedding.. husband.. baby.. baby? u mean "anak"?.yer.. lz dah ada anak.. heheh... baby boy tau.. 21 sept tahun lepas. malas la lz nak story panjang-panjang hari ni.. story panjang-panjang pun bukan ada org nak baca. hehehe... ok lah.. biarlah gambar jer yg bercerita.. cerita sepanjang setahun yang lepas. korang tengok la.. Lz nak sambung update apa yang patut kat blog ni.. da da..

21 Dec 2012 akad nikah
Malam Berinai sebelah Husband 2 February 2013
1st eid Mubarak sebagai isteri
Saat-saat menanti kelahiran anak. lokasi: Wad bersalin sg.buloh.
21 September 2013
Izz Amsyar Irfan Bin Alipa Zehan
dulu berdua... sekarang dah bertiga..
The year in review 

SEKIAN.. SALAM MAULIDUR RASUL

No comments:

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers