Thursday, October 4, 2012

2 month to go: Tempahan Kad dah dibuat

Salam hye... lama xmenghapdet blog.. kompom kena ngumpat dgn korang.. atototo... xpe... pasrah jer.. hehehe... korang nak thu lagi 2bulan 17 hari Lz nak begelar wife.. erk.. wife? btol ke ni? Lz sendiri pun mcm percaya dgn xpercaya jer... dah ready ke? kalau nak ckp pasal ready ke tidak tu mmg dah ready tapi nak menanggung tanggungjawab sebagai isteri mithali tu insya'allah... Lz akan buat yg terbaik utk future husband nant.. cewah... geli jer...


Pagi ni Lz dah settlekan payment untuk kad kahwin.. insya'allah after 14 hari bekerja dapat la... serius xsabar... bebunga hati Lz tau.. Lz tempah kad kahwin online jer.. xada masa nak pegi survey dekat kedai.. huhuhu... Kesian kan.. kerja 6hari seminggu.. mcm ni lah, xsempat pegi mana2... mujur ada kemudahan sekarang.. hujung jari jer.. heheheh...

1 hari Lz cr kedai yang buat kad secara online,last2 jumpe www.srcreative.com.my. Kedai dia dekat masjid Tanah,Melaka,dekat jer dgn umah tunang Lz,tp sajer gedik xnak suh dia buat kan.. xnak myusahkan dia.. dia pun bz bekerja.. Lz understand.. hehehe... 1st Lz nak pilih kad tu mmg take time,masya'allah.. semuanya cantek2 n cute belaka.. 2 3 hari jugak Lz mgadap Blog www.srcreative.com.my ni.. last2 dapat jugak yg Lz bekenan.. Not bad la harga dia.. Lz punya kad ad dalam blog tu.. dia dah update.. hekehekehk... kalau korang nak tgk boleh la pegi dekat blog die then cari kad Lz.. kalau jumpe.. dapat kiss.. heheh.. xde lah gurau jer...

Kad Lz sangat simple.. skali pandang xmcm kad kahwin tp more to wishes kad.. sekarang ni dah jd 1 trend,kad khwin dah xmcm dulu ada keris bagai,kerawang keliling kad.. heheh.. xpecaya korang pergi terjah dekat blog www.srcreative.com.my. Yang paling best nyer... Lz beli kad dapat FOC Banner.. best kan.. heheh.. banner Lz pun dorang dah update dalam blog tu... hehehhe... kad bawah tu contoh2 kad kahwin yg cute2..

ok la korang... doakan Lz yer... Sayang korang.. Muah !!




Kredit untuk

2 comments:

DAIRI FARISHA said...

cntik! nanti nk lawat blog die..awk kwin bln 12 ea???farisha akhir bln 1 tapi dh sibuk ngoder kad kwin jugak mgu lps..cpt x??hihi

Linda Zehan said...

wah2... cepat nyer.. xpe persediaan awal amat digalakkan.. hehehhe... Tahniah... =)

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers