Monday, July 2, 2012

Hang out with BFF ^^v

Hye korang... smlm hari yg pling happening bg aku... dah lame aku x bersosial dgn BFF terchenta.. plan pun bukan nyer bebulan lpas.. last minit nye plan then tros pegi.. tp alhamdulillah.. kali ni menjadi.. xde la cekelat angin mcm slalu nya.. plan baek siap ad peta bagai, bile dah dekat nak pegi ad la seko 2 yg last minit cancel plan. Sakit hati... apa2 pun aku mmg enjoy smlm... Thanks pada my BFF Nurul Syazwani sbb sudi meluangkan mase besama aku dan zana.. hehhe... malas nak panjang citer.. biar gambar yg bercerita kat mane ktwang bersosial... Ngeee~

Ladang Teh Bharat
Bersama Zana
Mampu mkn meggie je time ujan..
My Bff Zana & Wani






Aku dan Stoberi Coklat
Ktwang bersosial kat Cameron Highland la... gerak pagi balik petang... sejuk gila kot kat sane.. hujan kemain lebat, yang best nye bile bckap kuar asap.. perh.. time tu mmg bajet korea la... hahahha... bnyak lg gambar sebenar nyer... yg laen aku letak kat FB jer.. Moment yg paling indah time muda mudi ni bile dapat hang out together with BFF,tp ni blom ckup forum tau.. ad lg sorang xdapat join sbb die keje ahad da... next time ok... I'am happy now... \(^o^)/






2 comments:

Michelle Hopell said...

wow seronoknye ..
comel la kak LZ :)

Linda Zehan said...

tp yg pasti nyer.. michelle lg comel tau.. heheh.. Tq dear... =)

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers