Saturday, August 11, 2012

Kad Raya untuk mereka

Salam ramadhan korang... Lz baru siapkan kad raya tau.. semua nya ada 13 keping... untuk pengetahuan korang kad raya ni Lz layangkan kepada blogger yang join segmen Lz sahaja..> Klik Sini < . korang yang belum join segmen lz boleh la join untuk dapatkan hadiah misteri dari penaja dan kad raya dari Lz. masih ada masa lagi tau... seminggu lagi jer kita nak raya.. so masih sempat lagi nak dapat kad raya dari Lz.. hehehhe....

kepada mereka yang dapat kad raya dr Lz,korang bolehlah ambil link URL kad raya masing2 dan lekatkan kat blog korang... kad raya Lz xseberapa pun... Lz ikhlas kasi kat korang... Setiap kad raya Lz dah sertakan nama korang.. so pilih ajer yer...














"Selamat Hari Raya"

Pecah kaca,pecah Gelas,
Sudah Baca Harap Balas,

Pegi beraya naik sampan,
Tak sempat balas korang simpan,



6 comments:

~capital N~ said...

DH DAPAT ..

TPI CANE NK KECIK KAN EHH???

TQ

Ismi Iman said...

PEWWIT TQ AWEK..SUSAH JE.IMAN BALIK KG TELUK INTAN LA.JOM R BALIK SEKALI

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

ahak, terharu sangat sebab dapat kad raye tahun nie dah berapa lama is tak berutus surat dengan orang, is ucapkan ribuan terima kasih.

Cik Bunga said...

waaa.....suker2....pas ni duit raya lak ye LZ??? hehehehe..acah jer!! tq sudi bagi kad raya ni...muah..muah

Cik Atynn Bieyah said...

terima kasih...yeayyyy...dpt kat raya..tp cmne nie?? tapaham !!

Syaz Blackrose said...

Suke3x... terima kasih bebanyak... tapi tak sempat nak balaslah plak.. agak bz di rumah dan di opis
anyway terima kasih dan selamat menyambut eidulfitri, hati2 di jalan raya..

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers