Friday, August 3, 2012

Segmen: Blogwalking Sambil Beramal

Salam ramadhan korang suma... Alhamdulillah puasa kita sudah masuk hari ke 14 ramadhan. kejap sahaja masa berlalu 2 minggu lagi kita sambut Hari Raya. Seronok kan. hehehe... 

Apa mimpi Linda Zehan buat segmen ni...?

Xda mimpi apa2 pun... cuma terasa diri ni dah jauh kena tinggal dek arus global.. jarang nak update blog disebabkan beban kerja yang melambak2 dekat opis.. huhuhu....

So hari ni Lz nak seru balik nyawa blog usang ni... dah agak lama xdapat kunjungan dari kawan2 blog.. dah trasa makin renggang dengan korang2 suma.. Jadi dengan bebesar hati Lz jemput korang suma yang x keberatan untuk join segmen "Blogwalking Sambil Beramal" Dibulan baik ni apa kata kita rajinkan diri beramal kepada kawan2 blog yang lain..

Macam mana?
  1. Korang mestilah follow Blog Linda Zehan dulu.
  2. Tolong Like Page Penaja Hadiah Misteri yer... ^__^
  3. Copy banner di atas dan pastekan kat entry korang.
  4. Buat tajuk entry  "Segmen: Blogwalking sambil beramal"
  5. Copy link segmen kat entry korang juga yer...
  6. Dah settle entry korang... korang pastkan link campaign korang kat bawah entry.. sbb nyer senang blogger lain nak beramal.
  7. Copy link entry korang dekat komen segmen LZ yer... senang Lz nak blogwalking sambil beramal.. ^__^
  8. Dah settle lagi.. korang cuba hebah kan kat kawan2 blogger yang korang rapat.. 
  9. Beritahu kat mana korang beraya tahun ni mana tahu tetibe balik kampung yang sama ke kan.. hehhehe
Link Campaign LZ(kalu korang nak click silakan yer)
 NotaBebolaMataLz: 2 orang dari korang semua yang mana terpilih berdasarkan cabutan akan dapat hadiah misteri dari LZ.

16 comments:

Ismi Iman said...

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

KITE JOIN YE LINDA

Jaja Sutera said...

salam..jaja join segmen nie yer..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

jempot join segmen jaja tau..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

Lieya Syaira said...

salam. lieya join sini. :D
http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html
done follow. #143

jemput join segmen lieya. http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

wana wazm said...

join..
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

Eida Shimoda said...

Eida join ! ;)

http://eidashimoda.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join..

http://www.syuhadasalleh.my/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

tQ

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum, is join sekaki:

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

Cik Atynn Bieyah said...

dah join ^_^

http://atinbiah.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

rafflesia said...

as-salam,
syieda nak joint :) hehe

http://rafflikes.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

QUEENPINK said...

SALAM

QUEENPINK JOIN

http://roszaliza.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

Cik Bunga said...

Cik Bunga datang follow balik..thank you..and salam perkenalan... :)

http://mimibaharudin.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

~capital N~ said...

join..

http://nadhdiya.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

Syaz Blackrose said...

Join gak

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/08/segmen-6-blogwalking-sambil-beramal.html

Cik Bunga said...

http://mimibaharudin.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal-by.html

Join Jugak!! :p

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth...
saya join tau...

http://1blogbacklinks.blogspot.com/2012/08/blogwalking-sambil-beramal-oleh-linda.html

Michelle Hopell said...

boleh lagi ke nak join nie ? michelle pun lama tak bukak blog hihi ~
btw selamat hari raya kak LZ :)

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers