Tuesday, August 28, 2012

Lelaki Malu Lebih Macho Dimata Wanita

Serius !!! xmemain... Tak percaya cuba tanya dengan Wanita di seluruh Dunia... tp xsemua la... majoriti nya akan cakap "YES !!" termasuk Lz sendiri... hahah... kantaoi suda.. ^_^


Kepada semua jejaka-jejaka kat luar sana,yang single ok... nak pikat wanita jangan terlalu over2 tau... wanita kat luar sana mungkin akan reject korang mentah2 jer... so kurangkan sifat over dan up kan sifat malu... malu cmana eks? korang kena cool.. releks.. kalau pandang pun senyum sikit2 jer...serius !! jejaka cool akan nampak lebih macho dimata wanita.. Kerang Busuk =D !! ops..! elakan ok... hahaha... 
 
Notabebolamata: Terimalah dia seadanya..

3 comments:

Cik Pensil said...

tapi kalau terlebih malu susah pulak . hehe :D

Linda Zehan said...

heheh... btol.. jgn la sampai malu lebih pada pompuan plak kan... kang xmemasal kene cop "Mak Nyah" plak.. kekekke

Michelle Hopell said...

malu2 bole tp jangan plak tak gentle langsung. hehe

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers