Friday, August 24, 2012

Pemenang Cabutan Bertuah Segmen Blogwalking Sambil Beramal by Linda Zehan

Salam Korang.... pertama sekali Lz nak mintak maaf banyak2 kepada blogger yg join segmen Lz 2 ari sbb nya Lz lambat buat keputusan pemenang... huhuhu... Sorry yer... sorry sangat2... hope korang xmarah... jgn marah tau... nant kena jual.. heheh..



So... pg ni Lz dah buat cabutan dah... dah ad 2 org pemenang dalam tangan Lz ni... siapa yer? sebelum tu Lz nak bg thu hadiah yang dorang dapat.. Hadiah pertama Lz akan hadiahkan Tudung Bawal leopard. Hadiah ke-2 Topup RM5. Hadiah nye xseberapa pun... hehehhe....

Sebelum Lz umumkan nama pemenang.. Lz akan listkan dulu senarai Blogger yang join segmen Lz.. so.. ia memudahkan korang nak pegi beraya kat blog dorang.. tp jgn lupa follow tau.. xsalah kita bersahabat kan..


Ok... dalam 14 blogger yang join segmen Lz hanya 2 orang sahaja yang bertuah... siapa la agak nya eks? heheheh.... untuk pengetahuan korang Lz pilih pemenang berdasarkan Cabutan Bertuah...

Dengan ini.. Lz akan umumkan 2 orang pemenang bagi segmen blogwalking sambil beramal adalah.... Sila klik untuk lihat nama pemenang..



Kepada yang kurang bernasib baik.. Cuba untuk next segmen ok... jgn sedey2 tau.... Kepada pemenang Lz ucapkan tahniah..

Notamata: Note kepada pemenang.. untuk pemenang pertama sila PM dekat page FB Lz  Penaja Hadiah Misteri Nama,alamat dan No.Tel supaya memudahkan Lz post hadiah.. untuk pemenang ke-2 pula sila PM dekat page FB Lz  Penaja Hadiah Misteri No.Tel bagi memudahkan Lz Topup. Hadiah boleh dituntut sehingga hujung bulan ogos 2012. Thanks...

3 comments:

Lieya Syaira said...

tahniah kepada yang menang. :)

SyUhAdA said...

alhmdlah,rezeki..nnti syu pm details ye..

rafflesia said...

alhamdulillah.. :) nanti syieda kc detail :)

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers