Friday, June 1, 2012

Keputusan Bloglist June Linda Zehan

Hye korang... sory sbb buat korang bosan tggu lame2... lame benor aku nak wat keputusan... mesti bosan kan..? (yakhs...ad ke yg tggu ). Ngeee~ oklah,aku xnak bleter panjang lebar karang bukan ad yg nak bace pun.. hahhaa... (prasan sendiri je la...) . Aku dah listkan senarai peserta yg join segmen aku... xramai pun.. tp alhamdulillah ad gak yg sudi join segmen xseberapa ni.. hehhe... Thanks korang... Tahniah pada yg berjaya masuk dlm Bloglist June LZ.

Senarai 19 Blogger cute & encem join segmen aku :
  1. http://kesahdiariku.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  2. http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  3. http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  4. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  5. http://kerenggabiru.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  6. http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  7. http://thelifeofmeandhim.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  8. http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  9. http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  10. http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  11. http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  12. http://adia-lutadizaf.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  13. http://einafiona.blogspot.com/2012/05/segmen-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  14. http://kisahkc.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  15. http://sufimusafir.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  16. http://witwithoney93.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  17. http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  18. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  19. http://www.khairul-zamri.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
suma skali 19 peserta.. xbnyak,so xlah penat korang nak terjah blog dorang nant... hehehhe... skrg aku nak listkan Bloglist June aku plak.. aku pilih berdasarkan tagging mereka.. Tagging? ala... kan aku dah letak syarat2 kat segmen aku tu... xthu jugak? tgk kat bwah ni.... syarat yg aku highlight tu... korang ad "mangsa tagging" kan? so kalu mangsa korang tu join segmen aku... automatically korang akan tersenarai dlm Bloglist June aku... hehehhe... so faham ke tidak? 

Syarat-Syarat :
  • Korang mestilah warganegara malaysia 
  • Umur kalu belum masuk setengah abad korang boleh join
  • Follow blog aku dulu dan KLIK SINI
  • Buat satu tajuk entry "Segmen 2 : Jom Blogwalking & Cari Bloglist Jun"
  • Copy Banner dan link kan ke sini (promote link segmen)
  • Tag 2 member korang 
  • Tarikh tutup segmen hujung Bulan 5
  • korang yg terpilih akan dimasukan dlm Kotak Bloglist aku utk dipromote kan di Bulan Jun depan
Senarai Bloglist June Linda Zehan :

  1. http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  2. http://kerenggabiru.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  3. http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  4. http://thelifeofmeandhim.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  5. http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-2-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
  6. http://einafiona.blogspot.com/2012/05/segmen-jom-blogwalking-cari-bloglist.html
Tahniah !!! blog korang akan di promotekan di kotak bloglist VVIP June..
kepada yg xberjaya...jgn sedey2 tau.. cuba lagi next segmen... ^^v Hari2 LZ akan jengah blog korang..

Akhir skali aku nak say sorry kepada kerenggabiru sbb link die xboleh nak masukan dalam Bloglist June.. Anway.. aku nak mention kat korang... even die xdapat masuk bloglist June die tetap Tersenarai dalam Bloglist VVIP June LZ. jgn lupa jengah and say hye to her ok.. ^^v


Ini Masalah dia... xthu kenapa.. huhuhu...

9 comments:

Fariz Reza [FR] said...

assalam kak linda sebagai membalas jasa nanti FR masukkan blog kak linda dalam ni ya InsyAllah (^_^)

http://www.farizreza.com/p/bloglist-fariz-reza.html

Linda Zehan said...

Insya'allah... Tahniah skali lg yer.. =)

✿nur hadifah✿ said...

maybe x blh masukkan sebab guna blogskin kot.. tp,kalau tkn "ok" x jadi masalah.just die tk tunjuk post terbaru yg die buat.. XD..

Linda Zehan said...

yeke... Thanks... ^^v

Kerengga Biru said...

maceh akak .. >.<

Zaidalifah Hussin said...

ASSALAMUALAIKUM…

MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

Kazen said...

thank dan tahniah kepada yg berjya k jemput juga join segmen sy

2nd Years Anniversary Event| Jom join! >>
Give Away Domain First !
Follow 100 Blog Part 3
Segmen Kau Blogger Ku Blogger

KC said...

Alhamdulillah.. KC da selamat singgah sumer blog2 peserta and follow diorang.. hehe ^_^

Michelle Hopell said...

helo dear,kak LZ ..
thanks ye utk bloglist june tu,
sory saya lambat,sy busy sikit.
tahniah,segmen berjaya :)

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers