Wednesday, May 9, 2012

Apa salah baby tu.. Ya Allah!!


Ok.. straight 2 da point yer.. Aku bukak FB dan terjumpa 1 vdeo..  Masya'allah !! penderaan baby!! Baby tu kena pukul dgn seko alien betina gila !! ad plak seko alien ni rakam aksi triller tu.. kurang ajar !! apa salah baby tu sampai kena pukul mcm tu.. kalu ye pun nak lpas geram ke nak meroyan ke ape ke jgn la ke baby tu.. dia xthu apa2 la... bodoh nye si alien betina ni..  nak kata dorang hati binatang kadang kita tgk binatang syg ank dri dorang ni.. yg tukang rakam tu pun satu.. benggap nak mampus.. ko bising2 sambil rakam ape jadah nyer.. tolong la budak tu.. ko pun 2x5 jer ngan alien betina tu xda perasaan.. KEJAM la dorang ni !! sedih aku tgk... T_T kecian kat baby tu... Semoga 2 eko alien tu dapat balasan yg setimpal dan dibukakan hati utk bertaubat.. sanggup dorang pukul seorang ahli syurga.. aku malas nak crita panjang2 lebar... karang aku lak meroyan.. Haish~

Korang kalu xsanggup tgk.. jgn tgk.. aku pun xsampai ati nak tgk sampai abes..


Alangkah rugi nya kita kalu baby tu bakal menjadi seorang alim ulama masa dia besar nant...


Update terbaru : Polis dah tangkap mak budak ni.. kena penjara 18 bulan.. patot seumur hidup jer... adoi... vdeo pun dah di removed kat youtube..

10 comments:

Kerengga Biru said...

dia saket mental kowt tuh.. T_T

tetian budak tue... :((

Linda Zehan said...

:((

elyna mirsada said...

alaa xdpt tgk pn,video telah di remove ek?

Linda Zehan said...

yeke... td ad masuk buletin TV3.. cuba tgk kat tonton.com. yg dera tu mak dia... huhuhu...

Saffiya Zahra Boutique said...

xsanggup la nk tgok, kecian...comey sgt baby tu..kenapa la dlm dunia ni ada manusia yg kejam mcm ni..kalu xnak bg aku je...aku nak!!

Linda Zehan said...

:'(

nadrahvvm said...

da tengok berite tadi..sungguh kejamm...
kesian baby tuuu

Linda Zehan said...

kan... mak dia pukul,tp dia tetap nak pegi kat mak dia.. huhuh... sedey...

nadrahvvm said...

a'ah..
budak tu..msih nk pergi kt mak die..
walopon dipukul2...dicubit2...

ape la perempuan tu..
araf2 la die insaff

Linda Zehan said...

harap2 dia insaf... =(

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers