Thursday, May 3, 2012

Kenapa?

Setelah ramai blogger2 bg cadangan suh letak "Shoutbox" supaya senang blogger laen nak tggal jejak,aku pun dgn bebesar hati nak wat cbox aku sendiri.. YES!!!! aku pun follow la step2 dorang kasi ni...
.
.
.
.


Mood aku gembira time ni bila nak klik kat "Get your own free Cbox now" Peace yaw..!!

Hatiku dah bebunga... trase mcm 1st time becinta dulu... huhuhu... Cbox bakal jadi milik aku... hahahah...


Tapi Kenapa?!! kenapa xboleh reg?

Aku dah penat pk... kenapa la jd camni.. xkan puak2 CBOX ni dah merajuk ngan aku coz aku dah delete acc cbox aku dulu.. huhuhu... aku nak CBOX... nak CBOX... tp xblh reg.. cmana ni?? sob..sob..sob..T_T
Ada sapa2 thu x knp jd mcm ni?? aku perlukan pertolongan skrg.. wawaw...

6 comments:

Nurul Alyaa said...

kalau xleh pkai cbox, gna je fibox. senang sikit. hihi

Linda Zehan said...

TQ Nurul Alyaa.. =)

CikMai said...

fibox lg cool :)

Kancil 8349 said...

kancil ndak pakai pun benda alah tu...hehehe

Linda Zehan said...

skrg sy guna busuk.org. xsure cool ke x.. heheh

Linda Zehan said...

kancil dah ramai kawan.. kite blom lg.. T_T

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers