Wednesday, May 23, 2012

Percubaan Pertama Editing


Korang rasa cacat ke x editing aku ni? hahaha... cacat kan? sah2 la korang dpt agak mana 1 edit, mana 1 ori picas. kekekek... baru smlm aku usha tutorial kat You tube susah kot nak catch up dorang ajar.. Ajar bukan maen laju.. mentang free kan.. nak masuk klas editing mahal giles.. Yuran die jer dah same dgn duet blanja aku sbulan.. huhuhu... APTB !! Serius aku minat editing ni.. tp xmampu aku nak blaja dalam2... bajet kena tggi.. kalu stakat kais pagi mkn tghari ko ddk jer la depan lappy layan tutorial kat You tube.. jgn harap... sedey~

Ok.. Picas ni aku amek mase aku balik raya umah nenek aku kat Thailand taun lepas (wah !! pan asian rupa nya.. ) Buweeekkk!! muntah hijau !! hahah... Model lak Kezen aku..  Fatin Froggysz (bajet Photog Pro mcm ni la. hahah..) Siap ad model bagai.. meahaha... (geli ketiak haku...) .


Org kata skali kita cuba kalu gagal, x bermakna kita gagal trus.. usaha la sampai berjaya... kalu korang rase nak muntah ke lpas tgk pic aku edit ni.. korang KLIK SINI dulu. hahahah.... jgn muntah kat sini..


Next time aku touch up kasi power lagi... heheheh ^^v


4 comments:

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

cantik!!! nak belajar jugak

Linda Zehan said...

Jom kite blaja kat You tube.. hehe.. Tutorial editing PS. ^^

cili_kering said...

wah2..lawa kakngah edit..yg pasai model 2 xblh blah doo..hahah=)

Linda Zehan said...

hahahah.. model bidan terjun...

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers