Friday, May 4, 2012

"Segmen: Tak Kenal Maka Tal Kenal'

Salam Jumaat semua... Aku harap di hari jumaat yg berkat ni korang suma sehat.. Aku alhamdulillah sehat jugak.. badan sehat xsalah aku join segmen FR. Tak kenal maka tak CINTA KENAL la kan. hahah.. so skrg ni jom kite knl2 dgn sdara2 blogger kite suma.. nak kenal mari kite join segmen FR.

Syarat dia mudah jer... Follow die,pastu tampal dan lekat banner yg superb FR ni.. kalu ad ID facebook ke,myspace ke,friendster ke,twitter ke,blog.. korang bagi je kat die.. pastu "ENTRY" xpayah.. (tp aku wat gak) kate nye tujuan die nak kenal2.. bgus FR ni.. kemudian mcm biase korang komen la kat entry korang wat ni... (maksud FR entry segmen die kot). 

MUDAH.SENANG.TAK BANYAK PK

Nak join Segmen ni KLIK SINI


Open untill 2nite 11pm cepat2 yer.. =)

p/s: kepada FR semoga sehat slalu.. amin..


5 comments:

Fariz Reza said...

Assalam suraat diterima hehe (^_^)
thankss join
erm kak tahniah!!!

FR tengok now akak punye blog dah mesra sesuai orang kluar masuk selesa je dieorang....ok la ni keep it up
follower dah bnyak ya??
hehe keep going

Iena Eliena said...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

AdilaAzmir™ said...

rajin nye dia join segmen:) good luck

Fariz Reza said...

Assalam sory late (^_^)

nak keputusan pertandingan segmen: tak kenal maka tak kenal

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/pemenang-segmen-tak-kenal-maka-tak.html

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

dari segmen farez reza terjah sin.follow u.

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers