Thursday, May 10, 2012

Segmen : 50 ++ Blogger in Blogwalking List

 Aku dah copy syarat2 yg telah ditetapkan oleh FR..
Assalamualaikum dan salam sejahtera  , di sini mahu mengeluarkan satu pengumumam iaitu FR mengadakan satu segmen untuk mengumpul blogger dalam satu "Blogwalking List" syarat-syarat seperti di bawah: - 

  • Tajuk haruslah Segmen: 50 ++ Blogger in Blogwalking list [Begin 10 May ]
  • Copy banner dan link kan ke sini 
  • Tak Payah buat entry , tag tu semua uwekkks ( sick  buat muntah hijau je)
  • Nak Folo My blog?? Ikut anda   happy
  • Hantar entry korang di kotak komen dibawah. (jangan lupa sertakan nickname)
  • Tu je syarat dia (^_^) 
"Segmen ditutup bila mencapai 60 Ahli blogger dan list nama di bawah"

Tujuan FR adakan segmen memasukkan blogger dalam blogwalking list adalah selepas melihat segmen bloglist yang lepas mendapat sambutan besar dan disitu FR sedar telah lahir satu list dan jika diberi perhatian sunguh-sungguh seperti segmen ini para blogger dapat menggunakan sebaik-baiknya list itu untuk buat kawan dan dalam masa yang sama buat blogwalking list. So enjoy your blogwalking and making a friends.

p/s: Bookmark la entry ni , nanti bila dah ramai yang lapor diri that time korang amik list ni , so ENJOY!! big grin
Assalamualaikum.
so... tggu apa lg... cpt2....!!

8 comments:

Fariz Reza said...

assalam..ait ni blog yang mane tadi mane kak?

Fariz Reza said...

blog akak dah lain lupe (^_^)

Linda Zehan said...

hehehe... perli eks FR.. tarik rambut kang.. hahha.. gurau je.. a'ah dah berwajah baru dah... kuikuik

Mrs.BuduBilis said...

singgah BW sini..jom singgah blog sy

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-50-blogger-in-blogwalking-list.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah BW sini..jom singgah blog sy

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-50-blogger-in-blogwalking-list.html

Hafizi Samat said...

bw sini. salam kenal. jangan lupa follow k . i done follow u
http://ucapanuntukbulan.blogspot.com/2012/05/segmen-50-blogger-in-blogwalking-list.html

Muhammad Uzaify said...

Selamat Tahun Baru...Semoga tahun ini lebih bermakna...

Datanglah ke laman blog saya...

Http://uzaify69.joowaal.net/

Bayu Setia said...

hahaha Sayerr dah lame x Blogwalking lha ! sayer dah follow dah blog ni coz saye suke sape2 yg nak follow back : namaakubiella.blogspot.com
saye pasti follow back :D tp PM sye kat Shoutbox kayy

Masih mentah

Lilypie Premature Baby tickers